ALTIN 2.282,12
DOLAR 32,3091
EURO 35,1620
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Avec Car Rentals şimdi de Çanakkale’de

24.02.2018
A+
A-
Avec Car Rentals şimdi de Çanakkale’de

Avec Car Rentals şimdi de Çanakkale’de

2017 yılı Haziran ayında günlük araç kiralama sektörüne giren Avec Car Rentals şimdi de Avek Otomotiv, Çanakkale şubesinde en iyi koşullar ve kaliteli hizmet anlayışı ile günlük araç kiralama hizmeti veriyor.

Mevcuttaki ofisleri İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Antalya Havalimanı, Bodrum-Milas Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı, Avek Otomotiv Tekstilkent ve Avek Otomotiv Ümraniye ofisleriyle birlikte toplam 10 noktada müşterilerinin ihtiyaçlarını keyifli sürüşlere dönüştürmeyi ilke olarak benimsiyor.

Avec Car Rentals, başarılı yatırımları ile Türkiye Otomotiv Sektörü’nün önde gelen firmalarından biri olan Avek Otomotiv ile birlikte Paşalı Grubu’nun otomotiv sektöründeki ikinci yatırımı.

Sektörde olmayan araçlar ile hizmet

Avek Otomotiv’den edindiği tecrübe ve bakış açısı ile günlük araç kiralama sektörüne yeni bir soluk getirmek isteyen Avec Car Rentals, müşterilerinin beklentilerini karşılamak amacıyla Porsche Macan, Skoda Kodiaq, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Volkswagen Caravelle gibi sektördeki diğer firmalarda bulunmayan veya çok sınırlı olan araçlar ile hizmet veriyor.

Araç filosunun tamamını yeni ve periyodik kontrolleri düzenli yapılan araçlardan oluşturan Avec Car Rentals, 4440556 Call Center hattı ve www.aveccarrentals.com web sitesi üzerinden müşterilerinin hızlı ve avantajlı araçlar kiralayabileceği çözümler sunuyor.

Hizmet verdiği müşterilerinin telefonla ve mailing yoluyla memnuniyetlerini ölçümleyen firma gelen önerilerle hizmetlerini çeşitlendiriyor. Aynı zamanda, yol yardım asistans hizmetleri ile de farklı bir bakış açısı sunan Avec Car Rentals, müşterilerini bekletmeden en kısa zamanda desteğini sunuyor.

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.